Kuhinja Elegance - Blok kuhinja 2 - Kupi Na Rate

Već od: 42.00KM/mj

Blok kuhinja – Otkrijte Kuhinju ELEGANCE, dostupnu u dužini od 2.6 metara po cijeni od 42 KM mjesečno tokom 36 mjeseci. Ova kuhinja spaja eleganciju sa funkcionalnošću, pružajući prostor za kreativno kuhanje uz premium materijale i moderni dizajn.

Kontaktirajte nas preko Vibera
Kagegorije: ,
Dostava i povrat
Dostava i povrat

Nakon odobrenja kredita

Nakon odobrenja kredita, dostavit ćemo Vam proizvode u najkraćem mogućem roku
Uslovi kupovine
Uslovi kupovine
Kupujte na rate iz udobnosti svoga doma, mogućnost kupovine do 36 mjeseci, javite nam se Vec danas i pridruzite se našim zadovoljnim kupcima. Za kupovinu na rate potrebno Vam je:
  • lična karta
  • broj telefona na koji Vas možemo kontaktirati;
  • redovna mjesećna primanja (3 platne list od plate, 3 zadnja čeka od penzije, dokaz i invalidnini ili sl.)
  • ukoliko niste prijavljeni a ostavarujete primanja dovoljna je Izjava o primanjima i na šta se odnose
 

Opis

Kuhinja ELEGANCE je savršen izbor za one koji traže spoj stila i praktičnosti u svom domu. Sa svojih 2.6 metara dužine i mjesečnom ratom od 42 KM tokom 36 mjeseci, ova kuhinja nije samo funkcionalan kulinarski prostor već i estetski dodatak vašem domu. Dizajnirana sa pažnjom prema detaljima, Kuhinja ELEGANCE nudi elegantnu paletu boja i modernu liniju koja se lako uklapa u različite enterijere. Premium materijali, poput visokokvalitetnih radnih površina i sofisticiranih ručki na ormarićima, garantuju trajnost i estetski izgled koji će oduševiti svakog ljubitelja kvalitetnog dizajna. Savršeno integrisani elementi kao što su prostrane ladice za skladištenje i praktične police, omogućavaju vam da organizujete kuhinjski inventar na efikasan način, čime se svakodnevne kulinarske aktivnosti pretvaraju u pravo zadovoljstvo. Osim funkcionalnosti, Kuhinja ELEGANCE se ističe i svojom finansijskom pristupačnošću. Sa opcijom plaćanja od 42 KM mjesečno, ovaj kulinarski centar postaje dostupan svima koji žele unaprijediti svoj prostor bez značajnog finansijskog opterećenja.Kuhinja ELEGANCE je simbol harmonije između estetike i praktičnosti, savršeno prilagođena za moderni način života. Bez obzira da li pripremate obroke za porodicu ili organizujete večernje druženje sa prijateljima, ova kuhinja će vas inspirisati svojom elegancijom i funkcionalnošću, čineći vaš dom prijatnim i modernim prostorom za uživanje.Kuhinja Gold – Blok kuhinje 1