Kuhinja Gracija - Blok kuhinja 3 - Kupi Na Rate

Već od: 29.00KM/mj

Otkrijte kuhinju Gracija – Blok kuhinja – Dimenzija 2,2 metra, savršen spoj profinjenosti i praktičnosti za vaš dom! Dizajnirana za prilagodbu svakom prostoru, kuhinja Gracija dostupna je već od 29,00 KM mjesečno na 36 mjeseci. Uživajte u eleganciji zlatnog hrasta i bijele boje koje unose toplinu u vašu kuhinju. Katalog

Kontaktirajte nas preko Vibera
Kagegorije: ,
Dostava i povrat
Dostava i povrat

Nakon odobrenja kredita

Nakon odobrenja kredita, dostavit ćemo Vam proizvode u najkraćem mogućem roku
Uslovi kupovine
Uslovi kupovine
Kupujte na rate iz udobnosti svoga doma, mogućnost kupovine do 36 mjeseci, javite nam se Vec danas i pridruzite se našim zadovoljnim kupcima. Za kupovinu na rate potrebno Vam je:
  • lična karta
  • broj telefona na koji Vas možemo kontaktirati;
  • redovna mjesećna primanja (3 platne list od plate, 3 zadnja čeka od penzije, dokaz i invalidnini ili sl.)
  • ukoliko niste prijavljeni a ostavarujete primanja dovoljna je Izjava o primanjima i na šta se odnose
 

Opis

Kuhinja Elegance – Blok kuhinja 2
Upoznajte kuhinju Gracija – Blok kuhinja, savršeno rješenje za moderne domove koja kombinira estetiku i funkcionalnost. Prostrana, dimenzija 2,2 metra, ova kuhinja prilagodljiva je svakom prostoru, čineći je idealnim izborom za vaš dom. Njena kombinacija zlatnog hrasta i bijele boje ne samo da dodaje eleganciju, već i toplinu, stvarajući ugodnu atmosferu u vašoj kuhinji. Sada je kuhinja Gracija dostupna po povoljnoj cijeni od samo 29,00 KM mjesečno na 36 mjeseci, omogućujući vam da uživate u vrhunskom dizajnu bez značajnog početnog ulaganja. Osim svoje estetske privlačnosti, Gracija je i izuzetno funkcionalna, sa pametnim rješenjima za skladištenje i radne površine koje olakšavaju svakodnevne kulinarske aktivnosti. Bez obzira tražite li moderan dodatak vašem domu ili želite osvježiti postojeći prostor, kuhinja Gracija je izbor koji jamči vrhunski kvalitet i dugotrajnu vrijednost. Donesite eleganciju i praktičnost u svoj dom uz kuhinju Gracija – vašu idealnu kulinarsku oazu.